Rossi öröme: mindenki játszik!; Szilágyi és Szatmári: együtt, egymás ellen

Vágólapra másolva!
2020.12.21. 22:39
A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

Marco Rossi nem csupán az Eb-kvalifikációnak örülhet. A magyar válogatott szövetségi kapitánya a kerettagok utóbbi hetekben tanúsított jó formája miatt is bizakodhat a jó Eb-szereplésben, hiszen amire az elmúlt években ritkán volt példa: kulcsembereink zöme klubjaiban is rendszeresen lehetőséget kap – Pietsch Tibor elemzése.Marco Rossi nem csupán az Eb-kvalifikációnak örülhet. A magyar válogatott szövetségi kapitánya a kerettagok utóbbi hetekben tanúsított jó formája miatt is bizakodhat a jó Eb-szereplésben, hiszen amire az elmúlt években ritkán volt példa: kulcsembereink zöme klubjaiban is rendszeresen lehetőséget kap – Pietsch Tibor elemzése.

Pintér Attila tudja, hogy nagyon mélyről jött vissza a Mezőkövesd. A győzelmi szériában lévő kövesdiek vezetőedzője ugyanakkor Zombori Andrásnak elmondta, hogy nem engedni lazítani a játékosait, és a télen további erősítéseken töri a fejét.

Szilágyi Áron és Szatmári András rivalizálása nem új keletű – ezúttal az ob döntőjében csaptak össze. Az olimpiai és a világbajnok kardvívó, dacára annak, hogy néha szobatársak, nem puszipajtásai egymásnak, de a csapat szekerét közösen tolják, és Tokióban együtt (is) szeretnének feljutni a csúcsra.

És ha kedd, akkor Junior-melléklet: az U21-es labdarúgó-válogatott „halálcsoportjával” és a belgrádi birkózó-világkupán remeklő Szőke Alexszel.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik